Kategorier
Arbejdsdagbog

Igang igen

Så er jeg tilbage fra min tur til Sverige. Det var vært at komme igang i dag, både på grund af varmen og fordi jeg har været væk. det er altid svært for mig at komme tilbage når jeg har været væk.

Men jeg gjorde det til sidst! kom igang lidt senere end normalt, men jeg har brugt min to timer som jeg har lovet mig selv og har fået skrevet åbningen på min roman om igen igen så den nu passer til de andre scener jeg har skrevet.

Dagens tal: 1656 ord, ca. 3 sider så jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med mig selv. Vil prøve at arbejde lidt med nogen skriveøvelser i løbet af ugen for at få åbnet lidt for de scener jeg synes er svære at skrive. Vi må se hvordan det går.

Ses i morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.