Kategorier
Arbejdsdagbog

Back to work!

Så blev det mandag, det betød back to work på flere måder. Ferien er slut og jeg er tilbage på min pind, eller rettere bag min vogn. Men det var også tilbage til skrivningen.

Sidste uge gled det ud i sandet med at skrive. Først på ugen var det ulideligt varmt og sidst på ugen… Sidst på ugen skete der nogen ting rent privat som gjorde at jeg ikke kunne skrive, mit hoved kunne ikke finde rum til ordene. Men det er okay, jeg er tilbage.

I dag har jeg lavet en skriveøvelse som jeg har kaldt “Den tabte tråd”, du kan læse den her: https://www.korsgaard-helth.dk/ramblings/

Ellers har jeg brainstorme på en ny ide til hvordan jeg kan illustrere mine karakterers følelser, uden at skrive det direkte. Min tanke er at bruge musik, at lade min karakterer lytte til bestemt musik i bestemte situationer for at vise deres sindstilstand. Det er et forsøg jeg vil arbejde lidt mere med i den kommende tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.